O nama

Priča kompanije Jasimpex počinje davne 1992. godine u Subotici, kada je njen osnivač Jasmin Hajdarpašić osnovao sa željom da se bavi proizvodnjom konfekcije za odrasle.

Mala radnja koja je imala pet polovnih mašina, danas, 30 godina kasnije, raspolaže sa sopstvenim pogonom površine preko 1000 m2 i sa preko 40 savremenih mašina za proizvodnju tekstila.

Čitava porodica bila je okupljena oko vizije koja je uspela jer smo na njoj svi radili.

Danas je Jasimpex Textil deo grupacije Jasimpex doo koja se pored proizvodnje i distribucije tekstila bavi i ostalim uslužno - proizvodnim delatnostima.

ČIME SE BAVIMO?

Naša osnovna delatnost je proizvodnja konfekcije za odrasle i distribucija tekstila.

Najviše proizvodimo majice, dukseve, trenerke, prsluke i jakne, a ponudu zaokružujemo uslugom personalizacije odabranih artikala, štampom ili vezom.

Želja nam je da se naši klijenti i njihovi zaposleni izdvajaju na tržištu svojim odevnim predmetima proizvedenih u Srbiji.

O nama
30

Godina iskustva

3500

Završenih projekata

40

Proizvoda

O nama

ŠTA NAS IZDVAJA?

Veliki izbor materijala i različite vrste tkanina, ali i kolektiv koji se sastoji od stručnih ljudi sa velikim iskustvom u oblasti proizvodnje uniformi i distribucije tekstila.

Posvećeni smo proizvodnji za održivu budućnost, te smo stalno u potrazi za novim načinima za podizanje ekološke svesti, kao izuzetno društveno odgovorno preduzeće.

Saradnja sa našim klijentima se bazira na partnerskom odnosu, a ne samo odnosu prodavac- kupac. Kako je fleksibilnost ono što volimo da istaknemo, uvek smo otvoreni da saslušamo vaše potrebe i želje te da izađemo u susret istim.

Sa nama dobijate pouzdanog partnera, koji iza sebe ima preko 1000 uspešnih saradnji sa brojnim potrošačima i distributerima zahvaljujući kvalitetnoj proizvodnji, vrhunskom dizajnu i kvalitetnim materijalima.

Naša misija

Želimo da naše preduzeće raste u kontinuitetu i nakon ovih prvih 30 godina, da se u njemu i dalje ostvaruju lični i timski potencijali, uz optimalno upravljanje i odgovorno ponašanje prema lokalnoj zajednici.

Naša vizija

Stvaranje i negovanje vrednosti kroz razvoj ljudi, poslovanja i društva u celini.

KAKO DA SARAĐUJETE SA NAMA?

Zakažite sastanak- telefonom ili preko kontakt forme.

Predstavite nam svoje želje i zahteve.

Kroz razgovor sa našim stručnim timom, izaberite materijale koji su dostupni i boje koje se nalaze u katalogu. Pogledajte naše standardizovane modele. Naglasite ako želite kragnu u drugoj boji, različit broj dugmića, produžene rukave ili nešto drugo.

U najkraćem roku, dostavićemo vam predlog ponude za saradnju u kojoj vas vidimo kao partnera u realizaciji vaših želja.

Definisaćemo tačan rok isporuke, cenu i način distribucije.

Znamo da ćemo se lako dogovoriti.

Tu smo zbog vas preko 30 godina, sa vama i nastavljamo.

O nama

Kontaktirajte nas

Ako imate dodatna pitanja ili vas zanima neki od naših proizvoda ili usluga, naš tim će rado pružiti odgovor i pomoć?